Citroen Honing.
Kenmerken:
Kleur: geelachtig of licht amber.
Smaak: voornamelijk zoet, maar met een duidelijke zure component.
Productiegebied: Almería en Murcia.
Kleur: geelachtig of licht amber.
Smaak: voornamelijk zoet, maar met een duidelijke component
Productiegebied: Almería en Murcia.
Acaciahoning.
Kenmerken:
Kleur: Zeer licht, wit en bijna transparant.
Aroma: Subtiel bloemig, zacht en niet erg persistent.
Smaak: Zoet, uniek en van grote finesse.
Productiegebied: Oost-Europa.
Het is de honing die kinderen en diabetici het beste verdragen.
Kleur: Zeer licht, wit en bijna transparant.
Aroma: Subtiel bloemig, zacht en niet erg persistent.
Smaak: Zoet, uniek en van grote finesse.
Productiegebied: Oost-Europa.
Honingraat wordt over het algemeen verkocht in kleine porties van 250g – 350g in een plastic container. Honingraat is de puurste vorm van honing, nog steeds verzegeld in was door de bijen zelf, volledig rauw en nooit aangeraakt door menselijke handen. Het eten van honingraat is een waar genot dat maar weinig mensen de kans hebben gehad om te ervaren. De honingraat kan zo gegeten worden of de honing kan er gemakkelijk uit worden gehaald. Het proces is erg leuk, een beetje plakkerig en zeer smakelijk.